Gezond ontbijt

Woensdag 3 februari was het weer verzamelen geblazen voor de bende van de ouderraad om het gezond ontbijt te verzorgen. Reeds om 6.30u waren de eerste ouders al druk doende om tafels te verschuiven, alle etenswaren klaar te zetten en fruit te schillen. Nog even aan een kopje koffie nippen en de eerste kinderen kwamen al binnen met een hongerige maag. Met Lichtmis nog in het achterhoofd konden de pannenkoeken toch niet ontbreken, met een kopje chocomelk of een glaasje fruitsap … verrukkelijk ! De kinderen van het 3e leerjaar hadden samen met juf Martine een collage gemaakt van de voedingsdriehoek. Zo leren we op een ludieke manier wat lekker én gezond is.
De kindjes van de kleuterklasjes werden op hun wenken bediend in de klasjes door enkele bereidwillige mama’s en papa’s – room service –
En om al dat lekkers wat te laten zakken verzorgden de meisjes en jongens van het 6e leerjaar de fitness-sessie . Zo kon iedereen met een goed humeur de schooldag starten !

 

Geplaatst in Algemene berichten, Ouderraad Schorisse.