Een dag om van te smullen

Goedgemutst en met de beste voornemens vertrokken we heel enthousiast naar de Côte d’Or fabriek in Halle.

Na de rondleiding in de fabriek ( waar we jammer genoeg geen foto’s mochten nemen) gingen we zelf aan de slag als echte chef-koks  in de keuken.

Alles wat we gezien hadden in de fabriek deden we nu ‘in het klein’ over.

Na het gieten, trillen, afkoelen en inpakken van onze eigen chocoladereep gingen we op stap in de chocoladetempel.

Met de teletijdsmachine keerden we heel veel honderden jaren terug naar  Mexico, waar alles is begonnen.

Onze gids bedankte ons omdat we heel flink waren vandaag. “Zulke klassen willen we elke dag krijgen” kregen we als compliment!

Juf Marie en juf Martine waren heel trots.

Om 12 uur was het dan de hoogste tijd om te picknicken. Onder de stralende zon hebben we samen met alle vriendjes ons lunchpakket opgegeten. En daarna was het meer dan tijd om ook eens te mogen spelen!

Het was een hele fijne, leerrijke maar ook superlekkere dag!

 

Geplaatst in 3L Schorisse.